SHBA ia dha Maqedonisë 23 milionë dollarë

Shkup më 07/09/2018 12:48

USAID-i akordon grand prej 23 milionë dollarë për Maqedoninë

Që nga viti 1993, populli amerikan ka investuar mbi 500 milionë dollarë amerikanë në Maqedoni përmes USAID-it
më 06/09/2018 19:40

Ministria e Kulturës vazhdon bashkëpunimin me USAID-in

Ministri Ademi dhe përfaqësuesit e USAID-it
Shkup më 29/06/2018 20:55

Maqedonia niset në luftë kundër lajmeve të rrejshme (VIDEO)

Veles më 19/06/2018 15:30

Shpërblim nga USAID për avokaten e cila e zbuloi rastin me Shtëpinë “25 maji”

më 08/06/2018 18:44

USAID Maqedoni: Me Përkushtim të vazhdueshëm për përfshirjen e personave me pengesa  

Shkup më 12/03/2018 14:22

USAID: Me pjesëmarrje civile deri në shoqëri më të fuqishme

Shkup më 09/02/2018 15:46

USAID do të ndajë shtatë milionë dollarë për mediat në Ballkan

USAID
Shkup më 31/01/2018 11:29

Debat i biznesmenëve për gjetjen e zgjidhjeve të përshtatshme për mjedisin jetësor

Shkup më 30/01/2018 13:56

Zgjidhja dhe tejkalimi i problemeve përmes artit – Rrëfimi për Transformuesit nga Tetova dhe Shtipi

Tetovë më 25/01/2018 12:25