Përdorimi i termit “sorosoidë” është diskriminim

"Diskriminim". Foto: bvalaw.net.
më 13/03/2017 14:01

Lajmet për rreziqe sigurie s’mund të bazohen vetëm në burime nga Facebooku!

Teksti në Lajmpress që përcjell prononcimin e Xhezair Shaqirit për prani të një grupi të armatosur në Maqedoni
më 08/03/2017 9:00

Artikull i rrezikshëm, manipulues dhe nxitës

më 06/03/2017 13:55

Konstruksion spinues

më 03/03/2017 14:53

Gazetari e gjunjëzuar para interesave partiake

Teksti në portalin Pika që spekulon për bisedimet mes krerëve të BDI-së dhe LSDM-së
më 03/03/2017 13:00

Kur gazetaria humb rrugën në mëhallën e propagandës

Teksti në Zhurnal me të cilin kërkohet përgjegjësi nga Artan Grubi i BDI pas zgjedhjeve të dhjetorit në Maqedoni
më 02/03/2017 18:00

Mediat shqiptare në Maqedoni me qasje objektive ndaj PSP-së

Tregim krejtësisht tjetër - stacionet televizive në gjuhën shqipe. Foto: screenshot
më 02/03/2017 14:48

Tentim për të blerë publikun me thashetheme

Teksti në Tetova Sot i cili flet për blerje të supozuar të deputetëve nga Kuvendi i ri i Maqedonisë
më 02/03/2017 13:00

Lajm i pushtuar nga amatorizmi

Teksti në Zhurnal për shfaqjen e grafiteve me përmbajtje të urrejtjes në Shkup
më 01/03/2017 18:00

Dija më së mirë mbron nga gabimet në tekste

më 01/03/2017 16:20