23 vjetori i UT-së, Lazim Destanit i ndahet çmimi “Doktor Honoris Causa”

Nga e majta: Vullnet Ameti dhe Lazim Destani
Shkup më 06/12/2017 16:31

UT organizoi Konferencën shkencore ndërkombëtare për sfidat e të bërit biznes në botën bashkëkohore (FOTO)

UT (4)
Tetovë më 02/12/2017 12:09

UT e shënoi Ditën ndërkombëtare kundër dhunës në familje

UT
Tetovë më 30/11/2017 20:44

Studentët e UT-së debatuan për Ligjin e ri për arsimin e lartë në Maqedoni

ut
më 29/11/2017 17:48

Fakulteti i Shkencave të Mjekësisë pranë UT e përfundoi fushatën sensibilizuese kundër përhapjes së diabetit

Universiteti i Tetovës
më 16/11/2017 18:37

Studentët e mjekësisë të UT-së, kontrolle falas për qytetarët në Ditën botërore të diabetit

ballina
Tetovë më 14/11/2017 15:47

Në UT u prezantuan Programet Erasmus Plus dhe Europas

Universiteti i Tetovës - UT
Tetovë më 26/10/2017 16:14

Universiteti i Tetovës ndau rreth 100 bursa për studentët e shkëlqyer

UT, bursa, studentë
Shkup më 25/10/2017 16:25

Universiteti i Tetovës mori pjesë në Garat ndërkombëtare për badibillding në Hungari

unnamed (4)
më 20/10/2017 17:22

Ish-kryeministri i Turqisë Dautogllu do të mbajë ligjëratë në UT

Universiteti i Tetovës
Tetovë më 28/09/2017 10:46