“Moçali i Bellçishtës të vendoset në listën e UNESCO-s”

më 28/06/2018 19:10

Turqia zgjidhet anëtare e Bordit Ekzekutiv të UNESCO-s

Turqi më 09/11/2017 21:56

Daçiq: Tërheqja e Kosovës nga kandidatura për UNESCO, fitore e madhe e Serbisë

Ivica Daçiç
më 01/11/2017 22:09

Shefe e re e UNESCO-s, ish ministrja franceze e Kulturës

Audrey Azoulay
më 14/10/2017 21:23

SHBA kanë për qëllim të tërhiqen nga UNESKO

më 12/10/2017 15:41

Kosova heq dorë nga aplikimi për anëtarësim në UNESKO dhe Interpol

më 05/10/2017 8:47

Në UNESKO filloi procedura për zgjedhjen e drejtorit të përgjithshëm

më 04/10/2017 19:45

Vuçiq: Maqedonia premtoi se do të votojë kundër anëtarësimit të Kosovës në UNESCO

më 27/09/2017 22:00

Qeveria reagon ndaj dokumentarit të Serbisë kundër Kosovës në UNESCO

më 17/09/2017 16:50

UNESCO shpall Hebronin trashëgimi palestineze; Izraeli reagon

më 07/07/2017 20:00