Një gazetar turk qëllohet me armë në Stamboll

gazetar, turqi
Turqi më 20/11/2017 12:19

Një i vdekur dhe gjashtë të lënduar pasi stuhia shembi një shtëpi në Turqinë lindore

Turqi
më 20/11/2017 11:16

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s i kërkon falje presidentit Erdogan

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s, Jens Stoltenberg
më 18/11/2017 22:06

BE planifikon shkurtime buxhetore për Turqinë

Bashkimi Evropian
më 18/11/2017 20:47

Bozdag për incidentin gjatë stërvitjes së NATO-s: I ligë dhe skandaloz

Zëvendëskryeministri dhe zëdhënës i Qeverisë së Republikës së Turqisë, Bekir Bozdag
Stamboll më 18/11/2017 13:09

Adnan Qahil tërhiqet, Partia e Lëvizjes së Turqve do ta zgjedh liderin e ri

Adnan Qahil
Shkup më 17/11/2017 11:15

Turqia ndalon katër filma gjermanë për homoseksualë

LGBT
më 16/11/2017 22:13

Çavushogllu: Janë larguar nga detyra një e katërta e diplomatëve

Mevlut Çavushogllu
Turqi më 16/11/2017 12:02

Turqia e gatshme t’i ndihmojë familjet e përfshira në përmbytjet në afërsi të Athinës

Vërshimet në Greqi
më 16/11/2017 10:27

BE deri në fund të vitit do t’i paguajë Turqisë tre miliardë euro për refugjatët

Ilustrim
më 15/11/2017 20:35