Pse duhet të shkosh në Valbonë këtë verë (FOTO)

Valbonë
më 11/07/2018 16:58

Maqedoni, turistët holandez më së shumti e vizitojnë Maqedoninë (Vizualizim)

Shkup më 09/07/2018 17:18

The Times: Arkeologjia nënujore, thesari i pashfrytëzuar i Shqipërisë

më 08/07/2018 15:48

Turizëm jo vetëm në det! Durrës, pushuesit zbulojnë kulinarinë dhe arkeologjinë

më 30/06/2018 15:25

“STEP”: Kalaja e Elbasanit ka nevojë të madhe për promovim

Elbasan më 27/05/2018 23:25

Industria e turizmit prodhon 8 për qind të totalit të gazrave serrë

më 09/05/2018 18:59

Qeveria e shkarkoi drejtorin e Agjencisë për turizëm, Aleksandar Donev

më 30/01/2018 21:21

Ski qendrat e Maqedonisë të lëna në mëshirë të fatit

Kodra e Diellit, dimri
Shkup më 20/01/2018 14:28

Drejtori i Agjencisë për Promovim dhe Mbështetje të Turizmit, Donev mund t’i kthejë paratë, siç i kthyen funksionarët e KSHZ-së

Aleksandar Donev
Shkup më 15/12/2017 14:24

Shqipëria përmes lehtësimeve tatimore do ta zhvillojë turizmin luksoz

më 08/12/2017 12:59