Edhe Brdariçi shkoi nga Shkëndija, Selimi deri në fund të sezonit

Erhan Selimi dhe Agim Kurtishi
Tetovë më 10/05/2017 17:33

Shkëndija nga një stërvitje para ndeshjes me “Makedonija Gj.P.”

Shkëndija gjatë stërvitjeve
Shkup më 29/03/2017 16:06

Shkëndija pa Cuculin ndaj Pobedës, rikthehen Zejnullai dhe Fazllagiq

Arbin Zejnullai dhe Enis Fazllagiq
Tetovës më 11/03/2017 14:23

Fillon derbi në media mes Vardarit dhe Shkëndijës

Tomas Brdariç dhe Goce Sedloski
Shkup më 20/02/2017 15:35

Shkëndija përgatitet për Sileksin, Abdurahimi bashkohet me grupin

Tetovë më 14/02/2017 18:49

Shkëndija vazhdon stërvitjet me intensitet të shtuar

KF Shkëndija - Antali
Antali më 31/01/2017 18:06

Edhe një kroat te Shkëndija, vjen Çelikoviç

Ivan Çelikoviç
Tetovë më 21/01/2017 13:35

Shkëndija prezantoi përforcimet e reja Medjedoviçin dhe Çolakun (VIDEO)

Jure Çollak dhe Fino Medjedoviç
Tetovë më 20/01/2017 11:48

Brdariç e fillon me humbje te Shkëndija

Pamje nga kontrolluesja Pelisteri - Shkëndija
Shkup më 18/01/2017 16:49

Shkëndija kërkon tituj dhe përforcime të reja

KF Shkëndija gjatë grumbullimit të parë
Tetovë më 13/01/2017 20:23