Mbrëmë janë ndjerë tërmete në rajonin e Prespës dhe Ohrit

më 26/05/2018 10:09

Një tërmet 4.9 ballë godet Japoninë

më 25/05/2018 15:52

Brenda një jave 26 tërmete në Shqipëri, sizmologët alarmojnë se më e keqja ende nuk ka ardhur

Shqipëri më 22/05/2018 22:54

Shqipëri, Toka vazhdon të tronditet, banorët e disa fshatrave e kaluan natën jashtë

20 tërmete për 2 orë në Shqipëri
më 21/05/2018 17:43

Shqipëria goditet nga disa tërmete

më 20/05/2018 10:08

Tërmet 4.5 ballë në Shqipëri

më 20/05/2018 0:12

Një tërmet prej 6.9 ballë godet Havain

më 05/05/2018 12:20

Tërmet i fuqishëm në Turqi, raportohet për dhjetëra të lënduar

më 24/04/2018 12:54

Në mëngjes ka pasur tërmet në kufirin Maqedoni – Serbi

Shkup më 23/04/2018 11:06

Tërmeti prej 6.2 ballësh e goditi Kilin

Tërmet
më 10/04/2018 15:15