Pasi e ka pranuar fajin dhe është dënuar, Talevska i bie pishman: S’jam fajtore

Ivona Talevska
Shkup më 10/07/2018 10:24

Shtyhet seanca për lëndën “Total”

Llatas
më 07/12/2017 10:25

Shtyhet seanca e parë e gjykimit të Llatasit, shkak mungesa e dy përfaqësuesve

Llatas
Shkup më 05/12/2017 11:15

Maqedoni, ky është fati i disa mediave që përkrahnin ish regjimin

mediat
Shkup më 11/11/2017 19:00

Talevska dhe Llatas do të përballen me PSP-në në Gjykatën e Apelit

Talevska - Llatas
më 13/07/2017 11:44

Dragan Pavlloviç- Llatasi në PSP

Llatas
Shkup më 31/05/2017 15:49

Llatasi i TV “Sitelit”, i dyshuar nga PSP për fshehje të tatimit

Fetai - Llatas
Shkup më 23/03/2017 12:37

Prizma: Gjykata Kundërvajtëse i ka refuzuar të gjitha kallëzimet kundër “TV Sitel” dhe “TVNova”

Shkup më 10/03/2017 14:32

Xingo me iniciativë për “platformë maqedonase”, Gruevski i jep përkrahje

Lubisav Ivanov Xingo
më 15/02/2017 9:08

ASHMAA: “Sitel” ka përhapur gjuhë të urrejtjes dhe ka nxitur diskriminim ndaj shqiptarëve

Kryeredaktori i TV "Sitel", Dragan Pavlloviq - Llatas
Shkup më 01/02/2017 15:34