Doni të jeni më të veçantë se shokët në WhatsApp? Mësoni si të ndryshoni llojin e shkrimit

WhatsApp me 400 milionë përdorues
Bota më 21/10/2017 12:03

Shpërqëndrimi në timon? Nuk e ka fajin celulari

Apple bëhet gati për të testuar teknologjinë tek makinat
më 02/10/2017 21:30

Vitin e ardhshëm do të hapet park teknologjik në Shkup

133878253
Shkup më 27/09/2017 13:56

Mësohen çmimet e telefonave Google Pixel 2 dhe Pixel 2 XL

1-411-780x439
më 20/09/2017 20:40

Lansohet kamera që mundëson gjetjen e këndit ideal për foto (FOTO)

Kamerë
më 20/09/2017 11:06

Inteligjenca Artificiale: 4 problemet kryesore, të shpjeguara nga një ekspert i etikës

Robot
më 07/09/2017 15:42

Si të gjeni kush ju përgjon përmes celularit tuaj (FOTO LAJM)

mbushje-telefoni
më 02/09/2017 10:40

Video-lojërat, sport olimpik në vitin 2024?

Videolorja, lojra olimpike 2024
më 22/08/2017 12:26

Zhvillimi i fundit, Wi-Fi do jetë 100 herë më i shpejtë

Interneti 5G
më 14/08/2017 20:59