Nëse e bëni këtë veprim, iPhone juaj do të bllokohet përgjithmonë (Video)

më 22/06/2018 22:02

Tiranë, u prezantua nisma për bashkëpunimin mes të rinjve në Ballkanin Perëndimor

më 21/06/2018 10:25

Samsung prezanton versionin Sunrise Gold për Galaxy S9 dhe S9+ (Foto)

më 19/06/2018 18:30

Australi, gjykata gjobit “Apple”-n me 6.5 milionë dollarë

Apple
më 19/06/2018 14:29

Skoda Kadiaq RS bëhet makina më e shpejtë me shtatë ulëse, që kaloi xhiron e Nurburgringut (Video)

më 18/06/2018 21:05

Google njofton se do të investojë 550 milionë dollarë në JD.com

Google
më 18/06/2018 13:13

Dy gjëra që duhet t’i hiqni menjëherë nga profili juaj në Facebook

më 16/06/2018 21:18

Apple pritet të sjell portin USB-C në iPhone-in e ardhshëm

Apple
më 15/06/2018 21:52

Apple, ku ësht Siri i zgjuar në iOS 12?

Apple
më 12/06/2018 22:47

Shpejtësinë prej zero deri në 100 kilometra në orë, Tesla Roadster do ta zë për 1.9 sekonda (Foto)

më 11/06/2018 0:33