Të rinjtë janë fokus qendror i përpjekjeve për përhapjen e njohurive elementare për media

Shkup më 14/09/2018 15:25

Qeveria dhe BE-ja ndajnë 10 mijë euro grant për Këshillin Nacional Rinor (FOTO)

Shkup më 06/09/2018 13:31

Haradinaj: Do punojmë shumë të krijojmë mundësi punësimi për të rinjtë tanë

më 12/08/2018 12:20

Tetovë, u hap një vend i këndshëm kulturor sipas qejfit të të rinjve (VIDEO)

Tetovë më 14/07/2018 18:26

Nuk shohin perspektivë! Vazhdon largimi i të rinjve nga Maqedonia

Shkupi. Foto: Portalb/Fatbardha Curri
Shkup më 28/04/2018 13:05

MASH dhe Fondi për Inovacione do t’i financojnë projekte për hulumtues të rinj me 1.5 milionë denarë

Shkup më 30/11/2017 15:05

Maqedoni, kërkohet mentorim praktik për punësim më të shpejtë të të rinjve

Shkup më 10/10/2017 13:06

Pesëdhjetë pjesëtarë të rinj të Korpusit paqësor në Maqedoni

më 17/09/2017 15:49

Maqedoni, kërkohet përfshirje e të rinjve në politikat arsimore

Arsimtarët me përvojë kundërshtojnë vlerësimin ekstern, të rinjtë s’kishin dëgjuar këtë term ndonjëherë!
Shkup më 21/07/2017 13:23

Nga shtatori nisin projektet për të rinjtë të arritura në Samitin e Triestes

Shkup më 18/07/2017 13:33