Kryeparlamentari Xhaferi për vdekjen e Jonuz Musliut: përherë në kujtesën e shqiptarëve!

Talat Xhaferi
Shkup më 19/01/2018 11:04

Kryetari i Kuvendit, Talat Xhaferi u takua me të parin e NATO-s, Jens Stoltenberg

Xhaferi - Stoltenberg
Shkup më 18/01/2018 14:29

Xhaferi: Merita për të arriturat e shqiptarëve në Maqedoni ju takon shqiptarëve pavarësisht subjektit që i takojnë

Talat Xhaferi
më 17/01/2018 8:30

Xhaferi: Tani radhën e ka presidenti Ivanov ta dekretojë ligjin brenda afatit 10-ditor

Talat Xhaferi
më 11/01/2018 19:36

Xhaferi pret se do të ketë kuorum për votimin e ligjit për gjuhët

Talat Xhaferi
më 10/01/2018 8:29

Seanca kuvendore e parë për vitin 2018 fillon me përzgjedhjen e gjykatësve kushtetues dhe ligjin për gjuhët

Shkup më 05/01/2018 14:19

Xhaferi: Banesat zyrtare ose qiratë do të jenë zgjidhje për harxhimet rrugore të deputetëve

Talat Xhaferi
Shkup më 28/12/2017 11:56

Xhaferi: Pres që opozita të merr pjesë në seancën e Marrëveshjes për fqinjësi të mirë me Bullgarinë (VIDEO)

Talat Xhaferi
Shkup më 28/12/2017 11:29

Xhaferi u dhuroi paketa të Vitit të Ri fëmijëve të “Idnina” dhe te Klinika për sëmundje të fëmijëve

Shkup më 27/12/2017 14:50

Ja kush si votoi për t’u zgjedhur prokurori Lubomir Joveski (LISTA)

më 25/12/2017 14:58