Nga sulmet me bomba në Ghoutën Lindore humbën jetën 71 persona

Botë më 19/02/2018 21:00

Të mbijetuarit e sulmit në Florida do të protestojnë në Uashington

Florida më 19/02/2018 9:40

Sulmuesi i dyshuar i Stokholmit e pranon fajësinë

Botë më 13/02/2018 14:34

Të paktën dy person kanë humbur jetën në sulmin në një xhami në Bengazi

Luftime të ashpra në Bengazi
Botë më 09/02/2018 21:00

Abdelslam refuzon të paraqitet në gjykatë

 Salah Abdelslam
Botë më 06/02/2018 16:00

I dyshuari për sulmet terroriste në Paris fillon seancat gjyqësore në Bruksel

Sulmet në Paris: Foto arkiv
Botë më 05/02/2018 9:04

Sulm me armë në Itali, 7 persona të plagosur

më 03/02/2018 13:27

Dramë e përgjakur në Veles, një person sulmohet deri sa flinte në shtëpinë e tij

Policia e Maqedonisë
Veles më 28/01/2018 11:20

Nëntë viktima gjatë sulmeve të armatosura në Tripoli

Të dielën, situata në Tripoli degjeneroi në shkembime zjarri mes mbështetësve dhe kundërshtarëve të regjimit të Bashar al Assadit, duke shkaktuar, veç të vdekurve, edhe 12 të plagosur
Botë më 15/01/2018 15:36