Studim: meditimi dhe joga i bëjnë njerëzit më egoistë

më 18/06/2018 19:48

Studim/ Të rinjtë po bëhen gjithmonë e më pak të zgjuar!

më 12/06/2018 18:27

Me 17-të dhe 18-të gusht fillon afati i parë i regjistrimit të studentëve në Universitetin “Shën Cirili dhe Metodi”

Studentët në Kirili dhe Metodi
Shkup më 14/08/2017 11:14

Mos qëndroni ulur me orë të zgjatura, ja si e dëmtoni shëndetin

më 17/01/2016 20:30

Studim: Puna jo e rregullt e pjesës së përparme të trurit shkakton prirje për dhunë

më 25/07/2015 21:18

Studentët e diplomuar me mesatare mbi 9.50 do udhëtojnë falas në qendrat evropiane

Diplomim
Shkup më 29/06/2015 0:13

Studimi/ Kokaina ndryshon anatominë e trurit, rrit stresin

Kokaina
më 30/04/2015 14:46

MASH: Në rrjedhë është konkursi për studime posdiplomike në SHBA

MASH
Shkup më 26/02/2015 12:06

Hapet konkursi për ndarjen e 25 bursave për studime në Federatën Ruse

Minsitria e Arsimit dhe Shkences
Shkup më 19/02/2015 11:09

Studimi, fëmija më i fortë nëse nuk i pritet kërthiza menjëherë

më 29/12/2014 11:52