Rënie në numrin e studentëve të huaj që preferojnë SHBA-të

SHBA
SHBA më 14/11/2017 17:00

Ligji për arsim të lartë është ndryshuar 20 herë, ndërsa rregullimi studentor ende jo

студентски консултации - Тетово (2)
Tetovë më 14/11/2017 15:07

Të gjithë heshtim për korrupsionin në konviktet e studentëve

Shtepi studentore
më 13/10/2017 16:10

Universitetet e Maqedonisë askund në listën e Shangait, ja cili është universiteti më i mirë në botë

studentet
Shkup më 15/08/2017 11:34

VMRO-DPMNE përgatit ligj për vauçerë për studentët

Studentët në Kirili dhe Metodi
më 02/08/2017 13:52

Maqedoni, ja pesë studentët që do të qëndrojnë për praktikë në kompaninë Huavei

Studentet dhe ministri
Shkup më 24/07/2017 20:15

FNAPP: Agjencitë nuk kanë të drejtë të marrin të holla nga kandidatët për punësim

Punësimi i vullnetarëve heshtë BDI-në!
më 16/07/2017 13:59

Universitetet në Kosovë hapin dyert për studentët e rinj

Universiteti i Prishtinës
Kosovë më 10/07/2017 21:27

Më pak studentë të regjistruar në vitin akademik 2016/2017

studente-universiteti-620x330
Shkup më 04/07/2017 13:20

Qendra Studentore e shtetit ka borxh afër 4.6 milionë euro

Qendra Studentore
Shkup më 16/06/2017 14:31