Zaev do të kryesojë me Komitetin për integrim të Maqedonisë në NATO

Zoran Zaev
Shkup më 29/08/2018 22:15

Maqedonia sot e nisi procesin e anëtarësimit në NATO, rrugëtimi zgjat 18 muaj

Shkup më 25/07/2018 13:20

Pendarovski: Detyra jonë për NATO është ta implementojmë marrëveshjen për Emrin (VIDEO)

Stevo Pendarovski
Bruksel më 11/07/2018 16:29

Pendarovski: Presim paralajmërim zyrtar për ftesë në NATO

Stevo Pendarovski
Shkup më 28/06/2018 12:12

Pendarovski: Përveç NATO-s, alternativat tjera nuk janë të mira për Maqedoninë

Stevo Pendarovski
më 26/06/2018 19:55

Pendarovski: Nuk ka kërcënime për integritetin territorial të Maqedonisë

Stevo Pendarovski
Shkup më 10/05/2018 14:23

Koordinatori kombëtar për NATO, Pendarovski: NATO është alternativa më e mirë për Maqedoninë!

Stevo Pendarovski
Shkup më 15/04/2018 12:03

Cilat janë alternativat e Maqedonisë pa NATO-n sipas Pendarovskit dhe a funksionojnë?

Stevo Pendarovski
Shkup më 03/04/2018 14:47

Pendarovski: Strukturat e Maqedonisë mund të përpiqen ta sabotojnë rrugën drejt NATO-s

Stevo Pendarovski
Shkup më 20/01/2018 11:41

Pendarovski: Është koha që Maqedonia të integrohet në NATO

Stevo Pendarovski
më 02/01/2018 21:10