Pushteti keqpërdor DAP-in kundër Sorosit

Takimi Gruevski - Soros në Pragë
Shkup më 17/01/2017 16:00

Maqedoni, ideja e VMRO-së për “desorosizëm” shndërrohet edhe në organizatë

“Stop Operacioni Soros”
Shkup më 17/01/2017 15:22

Karanfillova-Panovska: Pas çdo zgjedhjeve VMRO-DPMNE krijon armiq imagjinar (VIDEO)

timthumb
Shkup më 17/01/2017 9:11

Drejtoresha e FSHH-së: Gruevski është i fiksuar me teoritë e konspiracionit (VIDEO)

Fani Karanfillova-Panovska
Shkup më 11/01/2017 13:24

Maqedoni, sulmi kundër sektorit joqeveritar çon në krizë më të madhe

Takimi Gruevski - Soros në Pragë
Shkup më 05/01/2017 11:20

Soros: Putin dëshiron ta shkatërrojë BE-në

George Soros
Sarajevë më 12/02/2016 9:56

Gruevski sërish Millçinin dhe Sorosin i ka halë në sy

Nikolla Gruevski
Shkup më 03/12/2014 16:06

Tugjman, Millosheviq, Gruevski kanë të përbashkët mospëlqimin e fondacioneve të Sorosit

tugman-gruevski-milosevic.jpg
Shkup më 12/09/2014 9:19

Fondacioni Shoqëri e Hapur ka siguruar 3 mijë bursa për romët

Ambasadori amerikan Paul Wohlers në projektin e USAID dhe FSHM
Shkup më 22/05/2014 21:44

Maqedoni, gazetaria hulumtuese – mision i pamundur

Foto nga promovimi i broshurës
Shkup më 04/03/2014 17:50