Deskoska: Të dëmshpërblehen të dënuarit e rastit “Sopoti”

Renata Deskoska
më 30/08/2018 19:27

Lirohet Afrim Ukshini, i dënuar në mungesë për rastin e Sopotit

Sot në mëngjes, para Gjyqit themelor të Kumanovës ka ikur i burgosuri H.I. (18) nga fshati Orllancë
më 11/08/2018 10:05

Është arrestuar Afrim Ukshini, i dënuar në rastin “Sopoti”

Sopoti
Shkup më 10/08/2018 13:18

Dëmshpërblimi për “Sopotin”, avokati Paçuku: Ministria e Drejtësisë nuk është në komunikim me ne

Rasti "Sopoti"
Shkup më 17/07/2018 12:12

Rasti “Sopoti”, mbrojtja kërkon dëmshpërblim për disa nga ish të akuzuarit mbi 2.4 milionë euro

Rasti "Sopoti"
Shkup më 21/05/2018 15:38

KOHA: Të dyshuarit e vendosjes së minës në Sopot janë nga një fshat kufitar i Likovës

Shkup më 23/03/2018 16:53

KOHA: dyshohet se dy “argatë” shqipfolës kanë vendosur mjet shpërthyes në Sopot

më 22/03/2018 21:35

Prokuroria Speciale Publike dha dorëheqje nga aktakuza për rastin “Sopot”, nuk ka dëshmi të mjaftueshme

Katica Janeva
Shkup më 19/03/2018 13:01

Rasti “Sopot”: Mbrojtja i kërkon Mijallkovin dhe Jankullovskën si dëshmitarë

Rasti "Sopoti"
Shkup më 02/03/2018 9:30

Bogoevski: Mijallkov dhe Zvrlevski në DSK dhe kafene janë marrë vesh për montimin e rasteve gjyqësore

Sllobodan Bogoevski
Shkup më 23/02/2018 15:09