Përkujtohet në Gjenevë jeta dhe vepra e Gjergj Kastriotit-Skënderbeu

Zvicër më 08/05/2018 9:49

Skulptura gjigante e Skënderbeut në Elbasan, fillim i një projekti të madh (FOTO)

Tiranë më 18/01/2018 16:07

Presidenti Thaçi: Gjergj Kastrioti u quajt me të drejtë atlet i krishterimit

më 17/01/2018 15:40

Aleanca për Shqiptarët: 550 vjetori i Skënderbeut, ditë reflektimi për të qenë të bashkuar

Shkup më 17/01/2018 15:21

550-vjetori i vdekjes së Skënderbeut, publikohet pullë postare në Maqedoni (VIDEO)

Shkup më 17/01/2018 12:20

Edi Rama publikon vulën e akteve shtetërore të Skënderbeut (FOTO)

Skenderbeu
më 17/01/2018 9:22

Medalja artistike “Gherg Kastrioti A Skanderbegu – Mbret i Shciperise”, e gdhendur nga skulptori Kautsch

Skenderbeu
më 16/01/2018 22:45

Pesëqindepesëdhjetë vite pas vdekjes së heroit, Skënderbeu: ende dilema për vendodhjen e eshtrave të tij! (VIDEO)

më 13/01/2018 22:35

Viti i Skëndërbeut, aktivitete të shumta edhe në Maqedoni

Busti i Skënderbeut në Shkup
Shkup më 12/01/2018 21:36

27 Nëntor 1443, Skënderbeu merr kështjellën e Krujës

Shqiperi më 27/11/2017 9:50