Artikujt gazetareskë nuk krijojnë gjëegjëza

më 27/02/2017 11:18

Statusi në Facebook është shfrytëzuar për spinim

më 24/02/2017 18:03

Statusi në “Facebook” nuk është dëshmi se ka qeveri të re

më 24/02/2017 11:40

Shaka e nxjerrë nga konteksti

më 23/02/2017 11:01

Piter Pomerancev: Në botën e post-fakteve e ardhmja zhduket

Piter Pomerancev: Demagogët dhe populistët shikuesit i ofrojnë armiq dhe konspiracione. Foto: SHVFM
më 21/02/2017 17:51

Citohet deklarata joekzistuese e Lavrovit

më 21/02/2017 16:16

Për aksionet policore nuk raportohet me senzacionalizëm

më 21/02/2017 12:52

Akuza të rënda pa dëshmi

më 20/02/2017 16:09

Veprimet (jo)etike gjatë përdorimit të mediave sociale

Si deri te informimi etik në rrjetet sociale. Fotо: Pixabay
më 20/02/2017 12:35