Fondacioni Shoqëri e Hapur – Maqedoni shënon 25 vjet përkushtim për ndërtimin e shoqërisë së hapur në Maqedoni

Fondacioni Shoqëria e Hapur Maqedoni, FSHHM
Shkup më 25/04/2018 11:46

Dokumentar: si u zhvillua lufta perfide e Gruevskit me OJQ-të dhe ata që ia prishnin hesapet (VIDEO)

SOS - Stop Soros
Shkup më 27/03/2018 23:06

Maqedoni, qytetarët aspak të informuar për procedurën falas juridike

Fotografi nga konferenca 21.03.17
Shkup më 21/03/2017 14:54

Deralla: Përhapje destruktive e urrejtjes, që disa të shpëtohen nga drejtësia

Xhabir Deralla, CIVIL
Shkup më 22/01/2017 12:37

Drejtoresha e FSHH-së: Gruevski është i fiksuar me teoritë e konspiracionit (VIDEO)

Fani Karanfillova-Panovska
Shkup më 11/01/2017 13:24

Aksion i ri gueril ndaj kryetari të Manastirit, Vlladimir Talevski (VIDEO)

Shkup më 07/06/2016 14:10

OJQ-të: Nuk ka bisedë me ata që kërkojnë ndalim të organizatave të shoqërisë civile dhe plumba për qytetarët!

BE Infoqendër
Shkup më 25/05/2016 13:06

Shkup, fillon konferenca dyditore për partneritet mes Qeverisë dhe sektorit civil

Shkup më 23/03/2016 12:10

“Tribunus Civilis” formon Gjykatën Simbolike e cila do të merret me “bomat” e Zaevit

Shkup më 22/12/2015 20:30

Debat me sektorin civil: “Pritjet, sfidat dhe hapat dhe ardhshme në Eurointegrime”

Foto nga ngjarja
Shkup më 03/11/2015 13:36