Ademi: Grupi punues për projektin “Shkupi 2014” dorëzon vazhdimisht konkluzionet te Qeveria dhe Prokuroria Speciale

Shkupi, foto: Vanço Xhambaski
Shkup më 20/07/2018 16:57

Nga 500 mijë euro në vit ka fituar “Beton” për mirëmbajtjen e fontanave, Shilegov do t’i shkurtojë harxhimet

Qendra e Shkupit
Shkup më 18/07/2018 10:07

“Shkupi 2014”, padi penale për ish kryetarin e Komunës Qendër dhe dy zyrtarë tjerë

Arafat Muaremi, Polica Financiare
Shkup më 04/07/2018 13:00

Komisioni kontrollues: “Shkupi 2014” me ndërtime të egra, Aleksandri i Madh dhe Porta Maqedonia të hiqen ose legalizohen

Shkupi, foto nga: Robert Atanasovski
Shkup më 03/06/2018 12:41

Vendosen dy përmendore të reja në një park në Kisella Vodë

Përmendore, "Shkupi 2014"
Shkup më 16/04/2018 13:32

Komuna Qendër do të bëjë dislokimin e më shumë objekteve të “Shkupi 2014”

Shkupi, foto: Vanço Xhambaski
Shkup më 14/04/2018 20:15

Shkup, ura do të ndërtohet, por pa rrotën panoramike

Petre Shilegov, rrota panoramike
Shkup më 10/04/2018 12:01

“Nju Jork Tajms” – Nimfa gjarpëruese dhe anije pirate: shënime nga kryeqyteti i kiçit

Shkup më 29/03/2018 16:46

50 mijë euro në vit shpenzohen për mirëmbajtje të përmendoreve të “Shkupi 2014”

Shkup më 25/03/2018 15:11

Bëhet revizioni i projektit “Shkupi 2014”

Andon Qose
Shkup më 23/03/2018 20:45