Protesta e mbrëmshme përpara Kuvendit, SHGM: MPB t’i gjejë sulmuesit e gazetarëve

Protest Kuvend
Shkup më 18/06/2018 16:11

Do të hartohet doracak se si duhet të sillen policët me gazetarët dhe anasjelltas

Shkup më 13/06/2018 14:09

Siguria e gazetarëve në ngjarjet kritike ishte fokusi i punëtorisë së organizuar nga OSBE, MPB dhe SHGM së bashku me gazetarë

Shkup më 12/06/2018 16:38

SHGM kërkon nga gjykatat që të pranohen paditë kundër mediave online

SHGM
Shkup më 08/05/2018 12:47

Gazetari me protestë ndaj Selmanit dhe Popovskit: Kjo është dyfytyrësi, për çfarë liri në media flasim me 300 euro rrogë? (Video)

Shkup më 04/05/2018 8:54

T’i vëhet fund politikës së mosndëshkimit, të dënohen dhunuesit!

Shkup më 18/04/2018 17:45

Bashkëpunim midis OSBE-së dhe SHGM-së për siguri më të madhe të gazetarëve

Shkup më 28/03/2018 16:25

Gazetarët i dënojnë kërcënimet ndaj gazetarit Naser Selmani

SPGM
Shkup më 09/03/2018 12:20

Gazetari Selmani është kërcënuar nga vëllai i Bekir Asanit të BDI-së

Kryetari i SHGM-së, Naser Selmani
Shkup më 09/03/2018 9:26

SHGM-Xholev: Gjykatësit të përdorin praktikën e Gjykatës Evropiane, kur sjellin vendime për lëndë kundër gazetarëve

Shkup më 06/03/2018 16:26