Si ta vrisni varësinë nga sheqeri para se t’ju vrasë ajo juve

më 16/05/2018 22:00

Kjo grafikë tregon se çfarë ka në të vërtetë brenda Nutella-s (VIDEO)

më 15/04/2018 13:26

Nga truri, te lëkura dhe zemra: Shikoni se çfarë i ndodh trupit tonë, kur hamë sheqer

më 27/07/2017 21:16

Këto janë efektet negative të sheqerit

më 23/07/2017 13:12

Ja sa gramë sheqer duhet të konsumoni në ditë!

më 17/07/2017 19:08

Shenjat që tregojnë se jeni duke konsumuar shumë sheqer

Bota më 09/06/2017 10:23

Sheqeri i tepërt i rrezikshëm për shëndetin, ushqen qelizat kancerogjene

Bota më 29/05/2017 0:03

Sheqeri mund të mos jetë aq i dëmshëm sa kemi menduar

Bota më 21/12/2016 22:15

Çfarë ndodh nëse nuk hani sheqer për tri ditë?

Jo të gjitha sheqernat janë të njëjta
Bota më 17/12/2016 22:30

Si të hiqni dorë nga përdorimi i sheqerit?

Bota më 25/06/2016 2:30