Arsyet pse duhet të notoni

Notim
më 19/08/2017 14:12

Bëni menjëherë këtë test dhe zbuloni nëse keni probleme me zemrën

Zemra njeriut
Bota më 18/08/2017 21:29

Për një jetë të qetë, ja disa nga ushqimet që reduktojnë nivelin e ankthit

ankthi
më 18/08/2017 19:20

Si duhet të jetë tensioni në bazë të moshës që keni

Shtypja e gjakut
më 14/08/2017 9:32

Ngasja e biçikletës për në punë ul rrezikun nga kanceri dhe sëmundjet e zemrës

biçikleta
më 14/08/2017 9:26

Ushqimet që rrisin energjinë e trurit

Truri
Bota më 13/08/2017 13:48

Sa orë duhet të flejë një grua shtatzënë?

Disa këshilla për gjum të rehatshëm gjatë shtatzënisë
Bota më 13/08/2017 13:35

Vitamina B3 mund të ul rrezikun e abortit

shtatzane
më 10/08/2017 17:37

Mjeku shpjegon: si duhet të veprosh kur ke marramendje

marramendje kokedhimbje dhimbje
më 06/08/2017 13:47

Akullorja – të vërtetat dhe lajthitjet

Akullore
më 05/08/2017 21:08