Vrapimi e përmirëson kujtesën dhe e mbron trurin nga stresi

më 22/02/2018 16:23

Sa të rrezikuar jeni nga tensioni i lartë i gjakut? Zbuloni nëse i keni këta faktorë

Sipas Organizatës botërore të shëndetësisë, një nga tre persona të rritur në botë kanë shtypje të lartë të gjakut.
më 22/02/2018 13:35

Erërat e pakëndshme tregojnë nga çfarë sëmundje vuani

më 22/02/2018 13:31

Kura më e mirë natyrale në kushte shtëpie për kollën dhe të ftohurën

më 22/02/2018 12:08

Çfarë do t’i ndodhë organizmit tuaj nëse vetëm 45 sekonda i bëni masazh kësaj pike në ballin tuaj

më 22/02/2018 11:05

Çfarë duhet të hani dhe pini për të bërë gjumë më të mirë?

më 21/02/2018 16:13

Çka të hani e çfarë të shmangni për mendje të shëndoshë

më 20/02/2018 18:00

Hormonet po ju shkatërrojnë pamjen e jashtme? Ka një mënyrë shpëtimi

më 20/02/2018 13:45

Gjithmonë duhet ta keni pranë vetes: Ndihma e parë kundër kollës së thatë!

më 19/02/2018 13:08

Pse nuk duhet ta hiqni lëkurën rreth thonjve (sidomos me dhëmbë)

Mos i hani thonjtë
Bota më 18/02/2018 19:30