“Në SHBA ka më shumë se 400 mijë skllevër modernë”

Bota numëron 35 milionë skllevër
më 20/07/2018 21:22

SHBA, 13 të vdekur nga anija e fundosur

më 20/07/2018 20:02

ShBA, mbytet mjeti lundrues; 11 viktima

Botë më 20/07/2018 8:56

Rusia nis fushatë për lirimin e Maria Butinës

Botë më 20/07/2018 8:36

Shefi i FBI-së: Rusia vazhdon të nxisë përçarje në SHBA

FBI
Botë më 19/07/2018 12:37

Rusia e gatshme për bashkëpunim me SHBA-të për uljen e armëve ofensive

më 17/07/2018 21:57

SHBA i kërkon Turqisë të blejë raketa amerikane, jo ruse

Botë më 17/07/2018 12:17

SHBA akuzon një grua ruse për spiunim

Botë më 17/07/2018 8:40

Një person i identifikuar si gazetar nxirret nga konferenca e shtypit Trump-Putin

më 16/07/2018 22:27

Tramp dhe Putin: Prej sot gjithçka ndryshon

Trump - Putin
më 16/07/2018 21:14