Senatori amerikan: Sanksione të forta ndaj Arabisë, nëse ka dorë në zhdukjen e gazetarit

Botë më 12/10/2018 10:26

Senati Amerikan i kërkon Trumpit “hetim për gazetarin Khashoggi”

më 11/10/2018 13:44

SHBA, Kavanaugh kalon testin kyç në Senat për konfirmim

më 05/10/2018 17:53

Takimi Zaev-Xhonson: Kalimi i referendumit, sjellë ardhmëri të sigurtë për të rinjtë

Shkup më 09/09/2018 16:05

Takimi Xhaferi – Xhonson: Konfirmohet mbështetja e SHBA-së për kalimin e referendumit

Shkup më 09/09/2018 14:55

Senati amerikan me rezolutë të përbashkët mbështeti marrëveshjen e emrin Maqedoni – Greqi

SHBA më 03/08/2018 11:10

SHBA: Senati e miratoi reformën e legjislacionit të taksave

Senati amerikan
SHBA më 02/12/2017 15:36

Kritikë e ashpër e senatorëve për rrjetet: Facebook, Twitter dhe Google

Udhëheqësi i lartë i kompanisë Facebook Colin Stretch gjatë dëshmimit të mbrëmshën në Senatin e SHBA-ve
ShBA më 01/11/2017 20:01

Ekzekutivët e kompanive Facebook, Twitter dhe Google thirren për dëshmi në Senatin Amerikan

më 28/10/2017 18:32

Facebook: Sot dorëzohen reklamat ruse në Senat

më 02/10/2017 8:30