Brenda shtëpisë luksoze të Selena Gomez (FOTO)

më 10/10/2018 10:17

Justin do të martohet, por Selena nuk mund të rrinte pa i shkruar një letër të fundit

më 02/08/2018 22:14

Stilisti i njohur e quajti Selena-n të shëmtuar dhe i gjithë rrjeti shpërtheu kundër tij

më 14/06/2018 14:08

Harrojeni Justin, Selena ka nisur një lidhje me aktorin e njohur

Selena Gomez
më 17/05/2018 11:56

Selena u nda nga Justini për këtë arsye

më 10/05/2018 21:59

I dhuroi veshkën Selenës, flet për herë të parë mikesha e saj

Selena tallet me ish të dashurin e saj
më 09/03/2018 15:46

Selena Gomez e pranon se vuan nga depresioni

më 09/02/2018 9:49

Tashmë të pandashëm, Selena dhe Justin kudo bashkë

më 05/01/2018 18:45

Kjo na paska qenë arsyeja e vërtetë pse Selena Gomez u kthye me Justin Bieber

më 04/12/2017 21:58

Nuk fshihen më, më në fund Justin dhe Selena fotografohen në momente intime

më 16/11/2017 21:13