Protesta kundër Marrëveshjes së Maqedonisë me Greqinë janë mbajtur mbrëmë në Selanik

Protesta në Greqi
Selanik më 09/07/2018 9:39

Për shkak të qëndrimeve të tij ndaj Truqisë, Butaris sot është sulmuar fizikisht (VIDEO)

Greqi më 20/05/2018 14:15

Butaris kritikohet në Greqi për shkak të propozimit për ndryshimin e emrit të Aeroportit të Selanikut

Janis Butaris
Selanik më 13/02/2018 14:45

Butaris: Duhet të mendohet për ndërrimin e emrit të aeroportit të Selanikut sepse turistët mendojnë se shkojnë në Shkup

Greqi më 13/02/2018 10:24

Riaktivizohet transporti hekurudhor Gjevgjeli-Selanik vetëm gjatë vikendeve

Shkup më 14/01/2018 12:31

Një bombë artizanale është gjetur në oborrin e një hoteli afër Selanikut

më 04/01/2018 8:29

Zaev në darkë me kryetarin e Selanikut

Shkup më 31/12/2017 10:44

Kryebashkiaku i Selanikut Butaris në Shkup

Janis Butaris
Shkup më 16/11/2017 10:23

Samiti ballkanik në Selanik

Shqipëri më 05/10/2017 21:03

Dimitrov në Selanik në takim me kolegët nga Greqia, Bullgaria dhe Shqipëria

Selanik
Shkup më 05/10/2017 8:59