Jankullovska dhe Mijallkov sot do të gjykohen për përgjime joligjore

Jankullovska - Mijallkov
Shkup më 15/05/2018 8:31

Shtyhet gjykimi për “Titanik 2” – Thaçi dhe Ibrahimi kërkuan që aktakuza të përkthehet në shqip

Menduh Thaçi
më 10/05/2018 15:26

Mijallkov: Boshkoskin e përshëndeta për bon-ton, s’kam pse t’i kërkoj falje

Mijallkov është vërtet i zoti, apo edhe ai po bie me qeverinë në Çeki.
Shkup më 07/05/2018 14:45

Boshkovski: Mijallkov më përshëndeti në seancë, me siguri dëshiron të kërkojë falje

Lube Boshkovski
Shkup më 07/05/2018 12:02

Bubevski kërkoi dokumentacion më serioz nga avokati i të akuzuarit në “Tortura” që ta justifikojë mungesën

Lube Boshkovski, foto gjatë arrestimit
Shkup më 07/05/2018 10:51

Anulohet gjykimi për Mijallkovin dhe Thaçin

Mijallkov dhe Thaçi
Shkup më 24/04/2018 10:50

Nëse nuk esktradohen Grujoski dhe Boshkoski, Mijallkov dhe Jankullovska do të gjykohen ndaras

Jankulloska - Mijallkov
Shkup më 27/03/2018 12:02

Mijallkov nuk u paraqit në gjykim, gjykata e kërkoi adresën e tij që t’ia dërgojë ftesën

Sasho Mijallkov
Shkup më 23/03/2018 10:32

Megjithatë, Sasho Mijallkov ngelet pa pasaportë

Mijallkov është vërtet i zoti, apo edhe ai po bie me qeverinë në Çeki.
Shkup më 06/03/2018 14:18

Edhe Sasho Mijallkov do të gjykohet për lëndën “Tortura”

Sasho Mijallkov
më 05/03/2018 15:32