Samsung me Galaxy Note të palosshëm (FOTO)

Samsung Galaxy Note 7
më 14/09/2017 11:12

Shefi i lartë i Samsungut u dënua me 5 vjet burg për korrupsion

Lee Jae duke arritur në një gjykatë në Seul
më 25/08/2017 22:45

Apple dhe Samsung nën presion të madh nga konkurrenca kineze

Apple Dhe Samsung Takim Për Tu Pajtuar!
më 21/08/2017 14:06

E shkuara, vizioni i së ardhmes së Samsung (FOTO)

Samsung
më 18/08/2017 10:17

Prokuroria kërkon 12 vite burg për trashëgimtarin e Samsungut

Jay Y Lee
më 08/08/2017 10:07

Shihni në video se si i reziston torturave… Galaxy S8!

Galaxy S8
më 20/04/2017 19:42

Samsung Galaxy S8 dhe S8+ prej floriri 24 dhe 18 karat

Samsung Galaxy S8 dhe S8+
më 11/04/2017 22:04

Samsung paraqet të shumëpriturit Galaxy S8 dhe S8+

Galaxy S8 dhe S8+
më 30/03/2017 17:47

Samsung Galaxy S7 edge shpallet telefoni më i mirë i 2016-ës

Samsung Galaxy S7 edge
më 28/02/2017 14:28