Filloi projekti IPA 2: Përmirësimi i infrastrukturës së grumbullimit të ujërave të zeza në qytetin e Shkupit

Shkup më 13/06/2018 15:46

U përplasën Duraku dhe Petrovska për shkak të mbeturinave në Pelister (Video)

Shkup më 09/06/2018 14:01

Duraku-Reshitaj: Sfidat e Mjedisit bëjnë të parëndësishëm kufijtë

më 17/04/2018 18:50

Duraki – Perks: Çdo fëmijë ka të drejtë në mjedis të shëndoshë dhe të pastër jetësor

më 21/02/2018 19:07

U mbajt mbledhja e parë e ministrave të mjedisit jetësor në kuadër të Efikasitetit energjetik

Shkup më 15/12/2017 11:22

Takim i ministrit Duraki me ambasadorin hungarez Duks

më 06/12/2017 17:52

Në Pollog do të ulet rreziku nga përmbytjet dhe do të përmirësohen shërbimet për menaxhim me mbeturinat

më 27/11/2017 17:25

Duraku: Intensivisht kërkojmë zgjidhje teknologjike bashkëkohore të problemit me mbeturinat

Sadulla Duraku
Shkup më 31/08/2017 14:10

Zvicra dhe Maqedonia zgjerojnë bashkëpunimin në sferën e mjedisit jetësor

Takim Duraku-Hamer
Shkup më 30/08/2017 21:08

VMRO-DPMNE-ja ngriti interpelancë edhe për ministrin e Shëndetësisë, reagon Taravari

Arben Taravari
Shkup më 14/08/2017 10:06