Shoqata e gazetarëve: të shkarkohen “njerëzit” e BDI-së dhe VMRO-së që zgjodhën drejtorin e ri të MRTV-së

Shkup më 14/02/2018 14:48

Ja çfarë thotë Qeveria për rizgjedhjen e drejtorit të RTVM-së

Shkup më 14/02/2018 11:55

Rizgjidhet drejtori i RTVM-së që refuzoi t’i publikojë “bombat” e Zaevit

Shkup më 14/02/2018 9:20

Cvetkovskit i skadon mandati, RTVM zgjedh drejtor gjeneral

RTVM
Shkup më 26/01/2018 12:34

RTM-ja planifikon t’i ndahen 13,37 milionë euro dhe të kërkojë edhe 3 milionë euro të tjera për kanalet e reja

më 25/01/2018 16:17

Allagjozovski: Konkursi i RTVM-së është joligjor, vendimet do të anulohen

Robert Allagjozovski
Shkup më 12/01/2018 14:56

Ndryshim i kuadrit në Këshillin Programor të RTVM-së

më 05/01/2018 18:15

Qeveria: MPB i ka shkelur parimet profesionale për informim gjithëpërfshirës

Shkup më 27/12/2017 11:26

Маnçevski: Pjesa më e madhe e buxhetit – 19,3 milionë euro – do të shkojnë për RTM-në, RDM-në dhe ASHAAM-in

më 06/12/2017 18:48

TVM-ja merr frymë në aparate të vjetra, ka video-sinjal të dobët, ndërsa për audio të dytë as që e ka idenë

Shkup më 30/11/2017 20:30