Planet në faza për të përçarë partitë e reja shqiptare

Robert Nesimi
më 28/03/2018 10:28

Ja si do të dukej Kuvendi i Maqedonisë nëse më 29 tetor do të kishim zgjedhje parlamentare

Shkup më 13/11/2017 10:38

Përsëri po e lëmë për mot

Robert Nesimi
më 07/08/2017 9:10

Sinqeriteti i partive politike do të vihet në sprovë në zgjedhjet lokale

Shkup më 29/07/2017 9:25

Nesimi këshillon partitë: Ja si duhet të duket tryeza shqiptare

Shkup më 03/07/2017 14:08

Analizë: Ndarja e ministrive dhe përfaqësimi shqiptar, të gjithë kërkojnë kulaçin

Takimi i liderëve shqiptar të Maqedonisë me Edi Ramën
Shkup më 25/05/2017 0:01

Mbyllni Ministrinë e Kulturës!

Robert Nesimi
më 24/02/2016 13:19

Cila është formula që opozita shqiptare t’i fitojë zgjedhjet e 24 prillit?

Robert Nesimi
më 20/11/2015 13:32

REFORMA ZGJEDHORE – MODELI ME LISTA TË HAPURA

Robert Nesimi
më 21/09/2015 14:22

REFORMA ZGJEDHORE – SISTEMI ME NJË NJËSI

Robert Nesimi
më 28/08/2015 14:34