“Të djegurit” nga rikonstruimi, janë “rehatuar” në Qeveri

më 06/06/2018 14:06

Allagjozovski transferohet në kabinetin e Zaevit

Robert Allagjozovski
Shkup më 04/06/2018 11:52

Me largimin e Robert Allagjozovskit nga Ministria e Kulturës, largohet edhe tërë ekipi i tij

Robert Allagjozovski
Shkup më 02/06/2018 13:21

Ja cilat projekte janë tërhequr nga Programi Vjetor i Ministrisë së Kulturës

Robert Allagjozovski
Shkup më 16/04/2018 13:23

Ministri Allagjozovski thotë se shumica e situatave kontestuese në programin vjetor janë zgjidhur

Robert Allagjozovski
Shkup më 25/02/2018 16:08

Ministri i Kulturës, Allagjozovski: Është rritur katërfish mbështetja për kulturën e shqiptarëve në Maqedoni

Robert Allagjozovski
Shkup më 22/02/2018 14:19

Allagjozovski: Prespa të shpallet zonë kulturore e UNESKO-s

Kurbetçarët gjallërojnë Prespën e boshatisur
Shkup më 03/02/2018 16:36

Allagjozovski: Konkursi i RTVM-së është joligjor, vendimet do të anulohen

Robert Allagjozovski
Shkup më 12/01/2018 14:56

Allagjozovski: Kulturë ndaj të gjithëve, kulturë për të gjithë, në çdo pjesë të Maqedonisë, për të gjithë njëjtë

Robert Allagjozovski
Shkup më 27/12/2017 13:27

Kallëzim penal kundër ish-drejtoreshës së Entit dhe Muzeut nga Ohri

Shkup më 16/12/2017 16:00