Parlamenti i zgjodhi ministrat dhe zëvendësministrat e ri të Qeverisë së Maqedonisë

Shkup më 01/06/2018 22:52

Dauti, Musa, Bajraktar dhe Bekiri: për 30 ditë duhet të tregojnë se sa pasuri posedojnë

Shkup më 01/06/2018 13:43

Remenski: Në Qeverinë e Zoran Zaevit nuk ka “Mile m’u kujtua”, dikush me “tefterë ose me tenderë”

Shkup më 01/06/2018 12:54

Nga deputet, në zëvendësministër të Arsimit: ja pasuria e Petar Atanasov (FOTO)

Shkup më 01/06/2018 12:50

Dimovski: Cilët janë ministrat kundër të cilëve zhvillohet procedurë hetimore? Zaev: Nuk janë ministra

Talat Xhaferi - Ilija Dimovski
Shkup më 01/06/2018 12:40

Nga kryetar komune, në zëvendës të Nikolla Dimitrov: ja pasuria e Andrej Zhernovskit (FOTO)

Andrej Zhernovski
Shkup më 01/06/2018 11:35

Sot pritet të votohet si ministër i Arsimit, ja çfarë pasurie posedon Arbër Ademi i BDI-së (FOTO)

Arbër Ademi
Shkup më 01/06/2018 11:10

Nga ambasador, në ministër të Kulturës: ja sa pasuri posedon Asaf Ademi i BESA-s (FOTO)

Shkup më 01/06/2018 10:45

Shpallet tender për rikonstruimin e autostradës Shkup – Kumanovë

Autostrada Shkup-Prishtinë
Shkup më 24/09/2016 20:47

Teatri ende askund, por punimet ‘vazhdojnë’

Shkup më 20/12/2015 12:42