“Rusia dhe Turqia bien dakord të krijojnë zonë të çmilitarizuar në Idlib”

më 17/09/2018 19:55

Erdogan nesër takon Putinin

më 16/09/2018 21:45

“Erdoğan dhe Putin të hënën do të diskutojnë për Sirinë”

më 14/09/2018 18:31

Erdogan: Rritja e dollarit dëshmi e një atentati ekonomik

Botë më 14/09/2018 14:45

Erdogan ndalon përdorimin e valutave të huaja në tregjet e pronave

Botë më 13/09/2018 15:29

Erdogan: Pasiviteti i komunitetit ndërkombëtar për Idlibin do të ketë një kosto të madhe

Bota më 11/09/2018 11:43

Erdogan paralajmëron “masakër” në Idlib

Botë më 05/09/2018 15:06

Erdogan: Dollari, pengesë për tregtinë globale

Rexhep Taip Erdogan
më 03/09/2018 22:26

Erdogan propozon tregti pa dollarin amerikan

Botë më 03/09/2018 10:46

Erdogan bëri thirrje për raporte më të mira me Kirgizinë

më 02/09/2018 15:05