Tillerson: Duhet të ketë ndryshime në marrëveshjen me Iranin

Rex Tillerson
më 20/09/2017 9:03

Tillerson: SHBA kërkon bashkëpunim me partnerët e marrëveshjes së Parisit

Sekretari amerikan i Shtetit, Rex Tillerson
më 18/09/2017 12:16

SHBA: Tillerson nuk synon rritjen e tensioneve me Rusinë

Rex Tillerson
më 13/09/2017 22:25

SHBA: Tillerson nuk synon rritjen e tensioneve me Rusinë

Sekretari Amerikan i Shtetit, Rex Tillerson
më 13/09/2017 17:34

Tilerson dëshiron pajtim midis Moskës dhe Uashingtonit

Megjithatë, Stejt departamenti ka vërejtje ndaj autoriteteve të Maqedonisë se nuk kanë arritur të sigurojnë para për viktimat që gjenden në strehimoret dhe se nuk bën sa duhet në riintegrimin e tyre
më 13/09/2017 12:33

Tilerson: SHBA-ja do të vazhdojë ta mbështesë Maqedoninë

Rex Tillerson
më 08/09/2017 17:42

SHBA i uron Maqedonisë: Do t’ju përkrahim edhe në të ardhmen

Sekretari amerikan i Shtetit, Rex Tillerson
Shkup më 08/09/2017 10:03

Tilerson pas incidenteve në Sharlotsvil: Trampi flet në emër të vet

Rex Tillerson
më 28/08/2017 15:16

Tillerson: Do të bëhet “presion paqësor” ndaj Koresë Veriore

Sekretari amerikan i Shtetit, Rex Tillerson
më 27/08/2017 20:45

Tillerson rrit presionin mbi Pakistanin

Rex Tillerson
më 23/08/2017 9:04