ANALIZË: Pa vullnet politik, nuk ka reforma në administratë të Maqedonisë!

Shkup më 23/04/2018 0:01

Propozim ligji për nëpunës administrativ mori mbështetje nga Kuvendi

Kuvendi i Maqedonisë
Shkup më 25/12/2017 21:41

Maqedoni, ndryshime edhe në administratën shtetërore

Administrat
Shkup më 12/11/2017 14:49

#Përgjegjësi është administrata publike të mos trajtohet si makineri votuese

Shkup më 05/11/2016 10:00

ANALIZË: Mijëra administratorët në Maqedoni sa ka dhe si punojnë?

Administrata
Shkup më 07/12/2015 0:01

Maqedoni, shërbimet e administratës: të këqia dhe jo-profesionale

Administrata
Shkup më 30/03/2015 11:29

LSDM kërkon shtyrjen e ligjit për administratë

Administrata
Shkup më 25/12/2014 17:05

Maqedoni, administratorët shqiptar ende marrin rroga pa shkuar në punë

Administrata publike
Shkup më 09/11/2014 15:45

Publikohet ranglista e hartuar sipas suksesit të kandidatëve për administratorë

Ranglista e Kandidateve per administratore
Shkup më 31/10/2014 13:19

Maqedonia nuk i ‘do’ paratë evropiane

Shumë para nga fondet IPA mbesin të pashfrytëzuara, fajtore administrata
Shkup më 01/02/2014 10:34