Micotakis: Nuk do ta votojmë Marrëveshjen e Prespës

Kirjakos Micotakis
më 20/10/2018 22:00

Policia ruan deputetët e VMRO-DPMNE-së që votuan “për” ndryshimet kushtetuese

policia- mpb
Shkup më 20/10/2018 21:51

Padi penale kundër një personi për kërcënim dhe përhapje të gjuhës së urrejtjes ndaj deputetëve të Kuvendit

Shkup më 20/10/2018 21:00

Ndryshimet kushtetuese, Departamenti Amerikan i Shtetit: E përshëndesim votimin

Shkup më 20/10/2018 20:48

Urata dhe përgëzime nga faktori ndërkombëtar për votimin e mbrëmshëm në Kuvendin e Maqedonisë

Shkup më 20/10/2018 14:11

Sllovenia: Vendimi i Kuvendit të Maqedonisë, porosi e qartë për orientimin euro-atlantik

Shkup më 20/10/2018 13:48

Ahmeti: Edhe deputetë tjerë deshën të votojnë, por nuk gjetën mbrëmë guxim

Ali Ahmeti
Shkup më 20/10/2018 13:39

Vajgël dhe Kukan: Vendimi i djeshëm ishte dramatik, por deputetët i mbrojtën interesat vitale të shtetit

Shkup më 20/10/2018 13:34

Ndryshimet kushtetuese, Meta: NATO e BE më afër për Maqedoninë

Shkup më 20/10/2018 13:11

Kurc e përshëndeti votimin në Kuvend për hapjen e ndryshimeve kushtetuese

Shkup më 20/10/2018 12:34