Debati për rebalancin: Shkurtime drastike për fushata, udhëtime, reklamime

Dragan Tevdovski
Shkup më 17/07/2017 12:39

Ribalanci: 17.9 milionë euro më shumë për Punën dhe Politikën Sociale, shkurtohet buxheti i Ivanovit

Euro para
më 11/07/2017 14:27

Kaloi rebalanci i dytë i buxhetit, do të kompensohen dëmet e shkaktuara nga vërshimet

Parlamenti i Maqedonisë
Shkup më 07/09/2016 21:31

Vazhdon debati i komisionit për ribalancin e Buxhetit

Ribalanc
Shkup më 06/09/2016 9:30

Ribalanci i caktuar, do të sigurohen para për dëmet nga përmbysjet

Ribalanc
më 30/08/2016 16:00

Kuvend, një ditë para pushimeve, deputetët e votuan ribalancin e Buxhetit për vitin 2016

Denare
Shkup më 29/07/2016 12:20

LSDM: Në rebalancin e Buxhetit zvogëlohen mjetet për mbrojtje

Maksim Dimitrievski
më 14/07/2016 8:23

ANALIZË: Cilat projekte e mbijetuan rebalancin, e cilat jo?

Shkupi, foto nga Robert Atanasovski
Shkup më 11/07/2016 8:54

Uniteti: Rebalanci i buxhetit për vitin 2016 i shton shpenzimet

Nënkryetari i partisë "Unitetit", Zylfi Adili
Shkup më 09/07/2016 15:20

Sot fillon debati kuvendor për ribalancin e Buxhetit

Kuvendi i Maqedonisë
Shkup më 07/07/2016 8:32