“Monstra”, familjarët e të vrarëve: Po luhen lojëra të errëta, 6 funksionarë të BDI-së po fshihen me fshehtësi shtetërore

Shkup më 11/07/2018 11:00

“Monstra”: Dëshmitari i mbrojtur “E1” do të dëshmojë nga një monitor, me fytyrë të mbuluar dhe zë të ndryshuar

"Monstra"
Shkup më 05/07/2018 10:20

Rasti “Monstra”, dëshmitari Bekir zbuloi atë që s’e thanë dëshmitarët Memedov dhe Nesim

Rasti "Monstra", foto: Suad Bajrami, Portalb.mk
Shkup më 25/06/2018 15:40

Detaje nga dëshmitë në “Monstra”: natën e kobshme, 3 peshkatarë u panë me një person me pushkë automatike

Shkup më 12/06/2018 16:44

Haki Aziri: Lupço Todorovski më detyroi ta nënshkruajë dëshminë e pavërtetë për “Monstrën”

Foto: Haki Aziri, në sfond është Lupço Todorovski
Shkup më 23/05/2018 16:57

“Monstra”, Agim Ismailoviq tregoi vendin ku gjendet vëllai i arratisur, Fejzi Aziri akuzoi policinë për montim

Rasti "Monstra", foto: Suad Bajrami, Portalb.mk
Shkup më 16/05/2018 12:45

“Monstra”, Zaev: Ua tregova bisedat prindërve të të vrarëve që t’ua qetësoj shpirtin

Në aksionin policor Monstra, të datës 1 maj policia arrestoi 20 persona
Shkup më 30/04/2018 12:54

Rasti “Monstra”, protesta: viktimat asnjëherë nuk do të harrohen

Gjykata Themelore - Shkup
më 26/04/2018 15:00

Rasti “Monstra”, Zoran Zaev tregon se çfarë është folur ndërmjet Bejtës dhe Azirit

Shkup më 21/04/2018 11:46

Gjykata Penale e rikthen Fejzi Azirin nga spitali në Burgun e Shtipit

Fejzi Aziri gjatë gjykimit në rastin Monstra
Shkup më 20/04/2018 14:27