Petre Shilegov, kryetar i ri i Qytetit të Shkupit

Petre Shilegov
Shkup më 16/10/2017 21:25

Kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit nënshkruan deklaratë për “Platformën për ajër të pastër”

133904206
më 12/10/2017 16:27

Kandidatët për kryetar të Qytetit të Shkupit nënshkruan Kodeksin për zgjedhje fer dhe demokratike

Kandidatët për kryetar të Bashkisë së Shkupit nënshkruan Kodeksin për zgjedhje fer dhe demokratike
Shkup më 24/09/2017 13:14

Parku i lojërave në Shkup filloi të ndërtohet para zgjedhjeve dhe me shumë vonesë

luna-park-koce1
më 20/09/2017 9:41

Naim Bajrami i Aleancës për Shqiptarët, kandidat për kryetar të Qytetit Shkupit

Naim Bajrami
Shkup më 14/09/2017 11:49

PDSH shpalli kandidaturën për Qytetin e Shkupit (FOTO)

Selia e PDSH-së, Tetovë
Shkup më 14/09/2017 11:13

“Super Shkupi” sot dhe nesër në Çarshinë e Vjetër të Shkupit

133826637
më 25/08/2017 8:54

Davçevski: Qyteti i Shkupit përgatitet për t’i dhënë edhe 3,5 milionë euro për Rrotën Panoramike

Dragi Davçevski
Shkup më 16/08/2017 15:19

Filloi realizimi i punëve ndërtimore për rikonstruimin e plotë të rrugës “Brigada e Dytë Maqedonase” në Çair

Koce Trajanovski
më 21/07/2017 17:42

Davçevski: Ta ndërpremë ndërtimin e Rrotës panoramike

Dragi Davçevski
më 20/07/2017 17:22