Kanë përfunduar bisedimet mes Ahmetit dhe Zaevit për përbërjen qeveritare

Zoran Zaev dhe Ali Ahmeti
Shkup më 14/12/2017 16:30

Me vendim të Qeverisë funksionarët shtetërorë do të parashtrojnë raporte për harxhimet zyrtare

Qeveria e Maqedonisë - Han
Shkup më 12/12/2017 22:41

Maqedonia ndau gjashtë milionë denarë për të pësuarit në vërshimet në Shqipëri

Permbytjet-shqiperi
më 12/12/2017 21:49

Zaev edhe shoqatat ekologjike biseduan për 16-të “pikat e nxehta” të cilat e rrezikojnë mjedisin jetësor

zaev1
më 12/12/2017 21:25

Zaev paralajmëroi takim me partnerët e koalicionit për vendet e zbrazura në Qeveri

Zoran Zaev
më 12/12/2017 20:22

Dardan Gashi: i kërkova Zaevit lehtësim nëpër kufij dhe ndeshje miqësore në futboll

Zoran Zaev
Prishtinë më 12/12/2017 15:48

Komision Anketues, hetim ndërkombëtar dhe ankesë për dënimin ende nuk ka: a po harrohet “Grupi i Kumanovës”?!

Rasti Kumanova
Shkup më 12/12/2017 13:00

Emërimi i ministrit të Shëndetësisë, sot takohen Zaev, Ahmeti dhe Sela

Zoran Zaev(LSDM) - Ali Ahmeti (BDI) - Ziadin Sela (ASH)
Shkup më 12/12/2017 11:52

Takimi Haradinaj- Zaev, nënshkruhen dhjetëra marrëveshje bilaterale e dokumente bashkëpunimi

Pjesëtarët e qeverisë së Kosovës dhe Maqedonisë në krye me kryeministrin e Maqedonisë, Zoran Zaev dhe nikoqirin e takimit, kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj
Prishtinë më 12/12/2017 10:01

Mijëra euro për hotele, fluturime dhe restorante luksoze, ja si i kanë harxhuar ministrat e Maqedonisë paratë tona

Qeveria e Maqedonisë
Shkup më 11/12/2017 21:02