“Anima Mundi”: Po helmohen kafshët në Ohër me helm të fuqishëm

Ohër më 14/08/2018 15:52

Maqedoni, qenëve dhe maceve do t’u vendosen mikroçipa

Maca - qeni
Shkup më 09/08/2018 15:28

Alarmante: Për 7 muaj, mbi 220 sulme nga qentë endacak në Shkup

qente
Shkup më 02/08/2018 12:02

Në Gostivar do të hapet stacion për trajtim të qenve endacak

Gostivar më 02/07/2018 10:52

Maqedoni, lëndohet rëndë një çiklist pasi është rrëzuar nga sulmi i një qeni endacak

Shkup më 04/06/2018 12:04

Për nëntë ditë, njëmbëdhjetë qytetarë janë kafshuar nga qentë

Shkup më 16/04/2018 13:53

Shkup, dy persona kafshohen nga qentë endacak

Qyteti i Shkupit nda më shumë para për qentë se sa për Çairin dhe Sarajin
Shkup më 26/02/2018 15:44