QMK me aktivitet për zvogëlimin e rreziqeve nga fatkeqësitë natyrore në nivel shkollor

wefwf
më 17/10/2017 16:15

QMK: Sërish aktiv zjarri në afërsi të Treskavecit

zjarr
më 12/08/2017 14:32

Gjendja e zjarreve në Maqedoni, formohet trup punues dhe media qendër

Aktive 13 zjarre, rrezikohen vendbanimet
Shkup më 06/08/2017 16:28

QMK: Nuk ka vend për panikë në Ohër, Qendra e gatshme t’u përgjigjet të gjitha sfidave

Qyteti i Ohrit
më 05/07/2017 16:59

Han ju dhuroi MPB-së dhe QMK-së makina terreni

IMG_20170210_111116
Shkup më 10/02/2017 14:00

Qendra për Menaxhim me Kriza: Nuk ka rrezik për vërshime

Edhe një trup i pajetë gjendet në Lumin Vardar
Shkup më 07/02/2017 11:16

Dhjetëra ditë pas tërmetit, ende asnjë raport për objektet e dëmtuara

Tërmeti në Shkup
Shkup më 25/09/2016 20:32

Maqedoni, dy trupat për menaxhim me kriza, kanë më shumë të punësuar se më e madhja “Xhonson Met”

Xhonson Met
Shkup më 09/08/2016 9:04

Mbledhje e Komitetit drejtues për ballafaqim me kriza

Shkup, moti i keq
Shkup më 07/08/2016 11:57

Nesër pa ujë do mbetet fshati Svillare, ndërkaq pa rrymë disa lagje të Shkupit

Pa ujë dhe pa rrymë
Shkup më 03/12/2015 13:05