Prokurori Bajrami: Ende nuk janë dorëzuar paditë nga VMRO-DPMNE-ja (VIDEO)

Xhelal Bajrami
Shkup më 05/10/2018 13:37

Dokumenti për dorëheqjen e Dimitrovit, rasti kaloi në PTHP dhe MPB (FOTO+VIDEO)

Shkup më 02/10/2018 14:16

Prokuroria për vrasjen në Shkup: Janë gjetur 25 gëzhoja, gjurmë të gjakut dhe dëshmi të tjera

Prokuroria Themelore - Shkup
Shkup më 29/09/2018 12:15

Tenderi i Ministrisë së Shëndetësisë për reagjentët, Prokuroria ngriti procedurë parahetimore

Shkup më 10/08/2018 11:14

SHGM-ja dhe PTHP-ja janë marrë vesh që përsëri të shqyrtohen paditë për gjuhën e urrejtjes kundër gazetarëve

më 23/01/2018 19:17