Sot gjykimi për Tomisllav Llazarov për “Shuplakat” në Komunën Qendër

Tomisllav Llazarov
Shkup më 24/11/2017 9:53

PSP u paraqit para gjykatës me 1.560 dëshmi për rastin “Trust”

Sead Koçan
Shkup më 23/11/2017 16:10

Ish-kryespiuni i Maqedonisë, Sasho Mijallkov do të ulët në bankën e të akuzuarve me 22 dhjetor

Sasho Mijallkov
më 23/11/2017 12:10

Pranohet aktakuza për rastin “Toplik”

Gjykata Themelore Shkupit 1
Shkup më 23/11/2017 11:52

Lëndë e re e PSP-së, u ftua në rolin e dëshmitarit kurse Gruevski e vlerëson si “shpërqëndrim opinioni”

Ish-kryeministri i Maqedonisë dhe lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski para objektit të Prokurorisë Speciale Publike
Shkup më 22/11/2017 16:45

PSP zbuloi me dhjetëra llogari bankare të Gruevskit dhe Peshevskit, 10 milion denarë të depozituara

Nikolla Gruevski
Shkup më 22/11/2017 12:17

Dëshmitari për rastin “Trust”, paraqitet në seancë gjyqësore

Dëshmitari për rastin “Trust”, Feim Imeri nga Saraji,
Shkup më 21/11/2017 15:42

Popovski nuk ishte i pranishëm në seancë, Fetai: Gjykimi nuk mund të varet sipas dëshirës së të akuzuarit

Fatime Fetai
Shkup më 21/11/2017 10:23

Gruevski dhe Janakieski nuk ndjejnë faj për dhunën para komunës Qendër

Lideri i VMRO-DPMNE-së, Nikolla Gruevski
Shkup më 20/11/2017 15:50

Gjykimi për “Trajektoren” caktohet për më 6 dhjetor

Prokuroria Speciale
Shkup më 20/11/2017 13:36